Actieve veteranen gezocht!

De Stichting Veteranen Naardermeer wordt steeds meer bekend en gewaardeerd! Sinds de oprichting van onze Stichting worden we regelmatig uitgenodigd om acte de presence te geven tijdens diverse ceremonies. Denk aan de vlaggenceremonie op Koningsdag, diverse erewachten op 4 mei en bij overlijden van collega-veteranen etc.


Tot op heden ging een van de bestuursleden aan de slag om het goede aantal veteranen (vaak 6 man) bijeen te sprokkelen. Tot nu toe is dit altijd gelukt! Ook kwam het voor dat de veteranen die wél graag hadden willen deelnemen nietwaren uitgenodigd. Jammer! Dat hele systeem kan en moet beter.

Wat het bestuur zoekt, is niet moeilijk te raden: circa 10 veteranen, onder leiding van een ‘chef’, die zich beschikbaar stellen voor de diverse activiteiten waarvoor de SVN wordt uitgenodigd. Herkenbaar als veteraan (minimaal met hoofddeksel en onderscheidingen) is de enige eis en ook een goed humeur wordt op prijs gesteld.

Meldt u aan, alleen of samen met een maat, buddy of sobat, per telefoon of e-mail. Wij wachten met spanning op uw aanmeldingen!

Carry Holscher
T.: 035-6944905
E.: carryhol@hotmail.com
Jan Lakeman
M.: 06-53574720
E.: jan.lakeman@kpnplanet.nl