Nieuws

Nieuwsberichten

Uitreiking Draaginsigne Nobelprijs voor de vrede
Op donderdag 26 november 2015 reiken de burgemeesters van Naarden en Bussum in het Vestingmuseum in Naarden het draaginsigne Nobelprijs voor de vrede uit aan VN-veteranen uit Naarden, Bussum en Muiden.
Lees meer
Regionale Indië-herdenking in Hilversum
De jaarlijkse herdenking bij het Indisch Monument op de Noorderbegraafplaats in Hilversum op 15 augustus wordt voor het eerst voor alle gemeenten in de regio Gooi en Vechtstreek gehouden. Aanleiding is dat de Tweede Wereldoorlog in voormalig Nederlands Indië precies 70 jaar geleden ten einde kwam.
Lees meer
Boekuitreiking "Onze Jan in Indië"
Op donderdag 29 januari 2015 vond de plechtige boekuitreiking van het werk van Gerard van der Lee, Onze Jan in Indië, aan de Inspecteur-Generaal der Krijgsmacht, generaal Hoitink, plaats op de Zwaluwenberg in Hilversum. Na de uitreiking werd de nieuwjaarsborrel van de Stichting Veteranen Naardermeer gehouden.
Lees meer
Actieve veteranen gezocht!
​De Stichting Veteranen Naardermeer wordt steeds meer bekend en gewaardeerd! Sinds de oprichting van onze Stichting worden we regelmatig uitgenodigd om acte de presence te geven tijdens diverse ceremonies.
Lees meer